Ravitsemuksen opinnoissani oli taannoin tehtävä vertailla erilaisia laihdutustyylejä ja löytää niistä hyviä ja huonoja puolia. Olet varmaan huomannut blogiani lukiessasi, että mielestäni kaikki laihdutuskuurit ovat huonoja, mutta pureudutaan niihin nyt kuitenkin, sillä nehän ihmisiä kiinnostaa.

Kirjoitan nyt henkilökohtaisimman blogikirjoitukseni koko tänä aikana. Olen keskittynyt valistamaan teitä terveydestä ja hyvinvoinnista mutta joustavalla tavalla. Täydellisyyden tavoittelu ei ole hyvinvointia. Sellaisten asioiden, joiden kanssa sinun on hankala elää arkeasi, tavoittelu ei tuo hyvinvointia.

Olemme tässä pikkuruisessa blogisarjassani päässeet nyt kolmanteen eli viimeiseen osaan. Olet tähän mennessä lukenut unen ja ravinnon tärkeydestä ja toivottavasti ottanut to do -listallesi niitä. Olet mahdollisesti nukkunut jo hieman pidempiä yöunia ja tehoastanut kasvisten syöntiäsi. Mitä sitten luvassa seuraavaksi?

Juttelin tässä taannoin erään ystäväni kanssa omista elämistämme. Kaksi melko samaa ikäluokkaa (okei, myönnän olevani muutamankin vuoden vanhempi) olevaa yrittäjä-äitiä, joista molemmat nauttivat liikunnasta. Voisi kuvitella, että tarinamme kohtaisi muiltakin osin mutta tässä konkretisoitui valmentamisen haasteet.