Ajankohtaiset asiat ravintovalmennuksessani

11.04.2020

Miten lasken kaloreita? Voiko liikunnalla laihtua? Miksi en laihdu vaikka syön vähän? Miten ruoka voi tukea liikuntaharrastustani?

Näitä kysymyksiä saatat pyöritellä mielessäsi ja kerron sinulle ilouutisen! Sinun ei tarvitse olla kysymystesi kanssa yksin tai etsiä vastausta keskustelupalstoilta!

Ajatus taustallani

Ravintovalmentajana autan sinua selättämään ravitsemukseen liittyviä pulmiasi. Suoritin Trainer 4 You:n ravintovalmentajakoulutuksen ja olen päätökseeni erittäin tyytyväinen. Koulutuksen sisältö perustuu tutkimustietoon ravitsemuksesta ja minähän rakastan tutkimuksia! Koska tuo koulutus ei riittänyt sammuttamaan tiedonjanoani, jatkoin ravitsemuksen opintoja Itä-Suomen avoimessa yliopistossa.

Blogini kautta tarjoilen sinulle lukemista painonhallintaan ja terveellisiin elämäntapoihin liittyen. Blogi on loistava apuväline, jonka kautta tutustut minun tyyliini valmentaa. Lähellä sydäntäni on elämäntapamuutokseen liittyvät tekijät ja pyrin siihen, että asiakas saa sellaisen ruokavalion, jota voi noudattaa koko perhe. Tämä on erittäin tärkeää, jotta vältytään kahden ruuan teolta ja houkutuksilta kun muu perhe syö toista ruokaa, unohtamatta sitä faktaa, että on myös herkuteltava.

Liikunta on tärkeä osa minua ja tärkeää minulle on tukea ruokavalioratkaisuilla myös asiakkaideni liikuntaharrastusta. Syöty ruoka ei voi siis olla liian vähäenergistä jos asiakkaan arkeen kuuluu liikettä. Siitä ei saa kuin pahan mielen ja kehitys junnaa paikoillaan.

On tärkeää löytää itselleen sopiva valmentaja, koska jos kemiat eivät kohtaa, yhteistyö saattaa tökkiä, erityisesti kun paino on monelle herkkä kohta.

Muut palveluni

Olen juuri julkaissut ensimmäinen ilmaisen oppaani, Elämäntapamuutoksen miniopas. On todella vaikeaa yrittää tiivistää kaikki tieto, joten miniopas on 8-sivuinen. Saat sen täysin ilmaiseksi eikä sen tilaaminen velvoita sinua ostamaan mitään. Oppaan voit ladata sivun lopusta.

Huhtikuun lopulla, tarkemmin maanantaina 27.4.20 julkaisen uuden verkkokurssini, Muutoksen alku. Tämä kurssi on Ruokaremontin pikkusisko, joka kestää 3 viikkoa ja kuten Ruokaremontissa, myös tämän kurssin materiaali tulee sinulle sähköpostitse. Muutoksen alku on verkkokurssi, joka on aina ostettavissasi. Lue lisää täältä Muutoksen alku 

Muutoksen alkuun ennakkoilmoittautujat saavat kurssin 10% edullisemmin ja tarjous on voimassa 26.4.20 saakka.

Toukokuussa starttaa jälleen Ruokaremontti, joka on perusteellinen verkkokurssi terveellisempää elämäntapaa opetteleville. 12-viikkoisen kurssin aikana saat kääriä omat hihasi ja ryhtyä hommiin, sillä en tule antamaan valmiita vastauksia sinulle. Materiaalin saat sähköpostiisi.

Ruokaremontti alkaa toukokuun lopulla, siitä ilmoitan tarkemman päivän myöhemmin. Mukaan pääsee vain aloituspäivänä, toinen kurssi alkaa sitten elo-syyskuun tienoilla.