TÄTÄ MINÄ TARJOAN SINULLE

Hyvinvointivalmennus toteutetaan minimissään kuukauden mittaisissa jaksoissa, sillä lyhyemmistä rykäyksistä ei ole hyötyä. Tässä valmennuksessa keskitytään kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin hallintaan. Läpi käytäviä osa-alueita voivat olla esimerkiksi ravinto, fyysinen aktiivisuus, uni ja palautuminen, ajanhallinta jne.

Alkukartoituksessa läpikäydään nykytilanteesi, sen vahvuudet ja haasteet. Tutustutaan tavoitteeseesi, joka voi hyvin muuttua matkan varrella ja selvitämme millä keinoin sen saavuttaisit. Tämän perusteella saat tehtäviä suoritettavaksesi ja viikoittaisten tilannekatsausten avulla tehtävät eivät jää muun arjen jalkoihin. Jos mahdollista ja se tukee tavoitettasi, voidaan tavata myös vaikkapa iltakävelyn merkeissä! (Tuusula, Järvenpää, Kerava)

Tämän lisäksi olen whatsupin päässä jos akuuttia kysyttävää tulee.


Valmennus sisältää:

Alkukartoituksen

Suunnitelman

Viikoittaisen yhteydenpidon (toistaiseksi ensisijaisesti etänä)

Tavoitteitasi tukevia tehtäviä

Jatkuvan whatsup-tuen


Ravinto-ohjaus on sinua varten jos haluat paneutua ainoastaan ruokavalioasioihin. Alkuun kartoitamme nykytilanteesi, sen vahvuudet ja haasteet ja katsomme tavoitteitasi. Näiden pohjalta rakentuu muutosehdotukset ruokavalioosi. Kahden viikon kuluttua tarkistamme mikä toimii ja mikä vaatii vielä hiomista.


Ravinto-ohjaus sisältää:

Alkukartoituksen

Suunnitelman

2 viikon kuluttua tilannekatsauksen