Perheen arkiruokailut haltuun -esittely

Uusin verkkokurssini on suunnattu erityisesti lapsiperheille, sillä tiedän omasta kokemuksestani, että ruuhkavuodet syrjäyttävät helposti kaiken sellaisen, jonka vain voi syrjäyttää. Oma hyvinvointi koostuu monista asioista ja ruokailu on yksi olennainen osa sitä.

Kurssin aikana valaisen sinua mm. siitä, millaista ruokaa oikein on koko perheelle sopiva terveellinen ruoka ja minkälaisiin terveyttä edistäviin ja ylläpitäviin asioihin sinun kannattaa panostaa ja millaiset unohtaa. Mukana on myös ohjeet, kuinka koostat viikon ruokalistan suositusten mukaisesti ja muutama minun suosikkireseptinikin!

Terveelliset elämäntavat lapsiperheessä ei ole mahdottomuus. Kaikkeen sinun ei tarvitse pystyä, sillä täydellisyyden tavoittelu luo vain turhia paineita. Arjen terveellisyys koostuu kokonaisuudesta, niistä pienistä valinnoista, joita teet joka päivä ja pieniä yksityiskohtia voi halutessaan hioa sitten myöhemmin.

Kurssia voit käydä omaan tahtiisi mutta suosittelen, ettet ahnehdi kaikkea kerralla. Etene järjestyksessä sillä asiat käydään läpi jotakuinkin tärkeysjärjestyksessä. Kaikki kohdat eivät varmastikaan koske juuri teidän perhettänne, mutta joskus on pakko yleistää tai kirjoitettavaa riittää useammaksi vuodeksi.

Materiaali on käytettävissäsi kesäkuun loppuun saakka, joten kiirettä ei ole. Muista kuitenkin, että uusien tapojen opettelu ei ole yhden tai kahden viikon homma vaan jotta niistä muodostuisi oikeasti rutiineja, vaaditaan lukuisia toistoja.