Ruokaremontti ilmestyi alunperin alkuvuodesta 2020 ja kesti yhteensä 12 viikkoa. Miksi? Koska halusin tehdä kurssin, jonka aikana saat tarvitsemasi tiedot ja työkalut kohti parempia elämäntapoja, kuitenkaan kiirehtimättä. Useimmat kurssithan ovat reilusti lyhyempiä.

Vuoden 2021 Ruokaremontti on kuitenkin kutistunut 8 viikkoon ja aivan siitä syystä, että huomasin opiskelijoiden innon lopahtavan kolmessa kuukaudessa. Kurssi itsessään sai hyvää palautetta, joten vaihtoehtona oli tiivistys, asiaa on siis reilusti joka viikko.

Ruokaremontti 2.0 on aiempaa tiiviimpi ja tehokkaampi kattaus, jonka avulla kuljet kohti terveempiä elämäntapoja. 

Ruokaremontti-verkkokurssi on erinomainen apu elämäntapamuutoksen alkuun. Tiedät ehkä jo, mitä sinun tulisi tehdä, mutta et saa vietyä tietoa käytäntöön. Tai ehkä et vielä tiedä ollenkaan mitä sinun tulisi tehdä. Netti on täynnä erilaisia neuvoja, jotka poikkeavat toisistaan paljonkin ja seassa on valitettavan paljon neuvoja, jotka tähtäävät vain painon putoamiseen, viis terveydestä tai tulosten pysyvyydestä.

Lähde siis mukaan remontoimaan elämäntapojasi terveellisemmiksi, älä aloita taas uutta laihdutuskuuria! Lupaan sinulle ahaa-elämyksiä ja ohjeita, joita voit oikeasti jalkauttaa sinun arkeesi.

Ruokaremontti-verkkokurssi

- 8 viikkoa

- joustava ja armollinen

- opit soveltamaan tietoa omaan arkeesi, et vain opettele ulkoa valmista ruokavaliota

- muutoksia ilman liikuntaa


Sisältö:

- tavoitteen asettelu

- ruokapäiväkirjan täyttö (ei pakollinen)

- ateriarytmi

- ennakointi

- lautasmalli

- uni, lepo, palautuminen

- energiantarve ja ruuan energiatiheys

- kasvisten taika

- opi vertailemaan tuotteita

- toimintaohjeet erikoistilanteisiin

- ravintolisät

Ruokaremontti-verkkokurssi kustantaa sinulle vain 59 euroa, eli vajaan euron per päivä. Ei siis ollenkaan paha hinta loppuelämän kestävistä opeista.

Kurssi alkaa 11.1.2021 mutta mukaan voit hypätä milloin tahansa tammi-helmikuun aikana. Ilmoittautuminen sulkeutuu 28.2. Ilmoittaudu Täältä