Valmennusfilosofiani

Vaikka olenkin ravintovalmentaja, harvoin valmennuksissani keskitytään pelkästään ravintoon vaan katsomme yhdessä kokonaisuutta. Hyvinvointi rakentuu toki ruuasta, mutta myös levosta sekä liikkeestä, unohtamatta mielen hyvinvointia mutta tällä saralla myönnän suoraan, etten ole mikään ammattilainen. Minä liputan luontevan ja rennon tavan puolesta elää terveyttä edistäen, huomioiden jokaisen omat voimavarat.

Valmennusta on saatavilla eri muodoissa, löydämme varmasti juuri sinulle sopivan tyylin toteuttaa sitä. Voimme tavata livenä tai keskustella sähköpostein tai videopuheluiden välityksellä. Voit tulla valmennukseen yksin tai yhdessä jonkun kanssa, jolla on samantyylinen lähtötilanne sekä tavoitteet. Pienryhmävalmennustakin kannattaa tiedustella! Tulen mielelläni juttelemaan ravitsemuksesta ja hyvinvoinnista myös pienelle porukalle.

Valmennus toteutetaan pehmeästi, ruokia ei punnita eikä kaloreita lasketa, ellei tavoitteesi sitten erityisesti sitä vaadi. Liikunnan osalta edetään samalla tavalla, sinun tahtiisi, istuttaen arkeesi uusia, mahtavia rutiineja. Voidaan käydä yhdessä lenkillä tai kuntosalillakin. Vaa'alle sinun ei ole pakko astua, ellet halua. Muutenkin pelkkä painotavoite on mielestäni hieman huono. Mitä konkreettista se tuo sinulle, että painat vaikkapa 3 kiloa vähemmän?

Valmennuksen aikana pureudumme haasteisiin sinun arjessasi ja pohdimme niihin ratkaisuja. Hyvinvointiin liittyy paljon muutakin kuin jonkin listan mukaan syömistä ja siitä poikkeamista. Ruoka ei ole sitä varten, että se stressaa sinua. Itse keksityt rajoitukset ruokavalioon eivät tuo autuutta, ne luovat sinulle kahleita. Jatkuvasta laihduttamisesta luopuminen voikin olla itseasiassa henkisesti pitkä prosessi.

Saatat siis valmennuksen aikana yllättyä siitä, ettei eteesi lyödäkään tällä kertaa listaa sallituista ja kielletyistä ruuista ja saliohjelmaa.

Verkkokurssit

Aloitan aika ajoin joitain verkkokursseja, joko tiettynä päivänä alkavia ryhmiä tai rajatun ajan myynnissä olevia kursseja, jotka voit aloittaa omaan tahtiisi.

Miksi minun valmennus?

Ajanhallinta

Etsimme yhdessä keinot, kuinka syöt terveellisesti yhdessä perheesi kanssa, viettämättä kuitenkaan päivittäin tolkuttomasti aikaa keittiössä. Säästät aikaa, jonka voit käyttää vaikka itsellesi tärkeiden ihmisten kanssa.

Henkilökohtainen

Naistenlehdet, kirjat ja netti ovat täynnä vinkkejä koskien painonhallintaa, hyvinvointia, terveellistä elämää, ruokaohjeita jne. mutta ne eivät ole kasvokkain sinun kanssasi ja keskity sillä hetkellä täysin sinuun ja tavoiteeseesi.

Lompakkoystävällinen

Saatat miettiä kuinka tämä oikein on mahdollista. Valmennuksessani syödään tavallisisia ruokia, en myy kylkeen "pakollisia" lisäravinteita tai ateriankorvikkeita. Voi olla että ruokakauppaan kuluu enemmän rahaa koska saatat joutua syömään enemmän kuin aiemmin mutta tämä maksaa itsensä takaisin energisenä vointina ja terveytenä.