Verkkovalmennukset

Verkkovalmennuksia julkaisen silloin tällöin, tällä kertaa vuorossa on Perheen arkiruokailut haltuun. Osta valmennus täältä ja rekisteröidy sivuilleni. Kun olen hyväksynyt sinut, voit aloittaa opiskelun. Muista rekisteröityä samoilla tiedoilla kuin suoritit maksun.

Tästä rekisteröitymiseen ja kurssille Perheen arkiruokailut haltuun


Terveelliset elämäntavat ovat tutkitusti ja tunnetusti merkittävä osa elämänlaatuamme. Sairastumisen riski nousee jos ruokavalio ja syömistottumukset noin muutenkin ovat rempallaan. Siltikään ei ole tarpeen pyrkiä täydellisyyteen tai suorittamiseen. Syömisen kuuluukin olla nautinto ja ruuan kuuluukin olla osa suuria juhlapäiviämme. Koemme nälkää syystä, eikä sitä ääntä ole tarpeen hiljentää. Toivon, että tämän kurssin aikana ymmärrät, ettei terveellisesti syöminen ole lempiruokiesi poisjättämistä, ei kaloreiden tai makrojen laskemista eikä varsinkaan jatkuvaa nälkää. Terveellisesti syöminen on osa elämää, jollaista haluat varmasti opettaa esimerkilläsi myös lapsillesi.

Kaikessa tulee kuitenkin huomioida teidän perheenne voimavarat ja mitkä ratkaisut istuvat arkeenne. Mihinkään optimaalisimpaan terveyteen ei ole tarvetta tähdätä, sellainen keskiarvo riittää erityisesti ruuhkavuosissa. Tämän kurssin aikana saat tehtäviä, joiden avulla pääset pureutumaan teidän arkeenne, sen haasteisiin ja mitkä voisivat olla teidän ratkaisujanne.

Terveellinen syöminen, tai terveelliset elämäntavat ylipäätään, eivät ole ylitsepääsemättömän vaikeita, se on ydinasia, jonka toivon sinun oppivan tämän kurssin aikana. 


Verkkokurssin hinta on 45e ja opiskeluaikaa on kesäkuun loppuun saakka.


Asioita, joita kurssin aikana käymme lävitse:


- minkälaista on terveellinen ruoka, joka sopii koko perheelle?

- miten ennakointi auttaa arjessa?

- kuinka rakennat viikon ruokalistan terveellisesti?

- arkea helpottavia asioita

- miten selätät haasteet arjessasi?


Tämän lisäksi saat esimerkkiruuat perheellesi KOKO KUUKAUDEN ajalle!